Glenn Robinson III ne razumije zašto su ga uzeli 76ersi

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Glenn Robinson III ne razumije zašto su ga uzeli 76ersi

Josip Ćorluka

Philadelphia 76ersi nabavili su Glenna Robinsona III i Aleca Burksa od Golden State Warriorsa tijekom trade deadlinea kako bi momčad dobila više dubine na krilu. Robinsonu se prepolovilo vrijeme igranja, što je razočarenje s obzirom na to da će biti slobodan agent ove sezone.

“Čak i kad je (Golden State) igrao protiv Sixersa, pokazao sam im što mogu učiniti. Dakle, igrati dosljedne minute u noći i dobro se pokazati, najviše razočarenje dolazeći na ovo mjesto je to što smo obojica u najboljoj godini karijere gdje se nadamo velikim brojkama nakon sezone. Moram prehraniti obitelj. Razmišljate o svim tim stvarima.

Sve te stvari igraju ulogu, a kad dođete ovdje i vaša uloga nije baš objašnjena ili ne znate što se događa s razmjenom – nije kao da je razmjena u koju uđete i odmah imate utjecaja. Malo je drugačije, tako da, ovaj tim je pun krila, pun momaka koji mogu igrati. Tako da, stvarno ga ne razumijem. Ali to je posao, morate to učiniti i izaći van svake godine i pokušati dati sve od sebe.

Robinson se nada da će igrati veću ulogu kako sezona odmiče.

Kao natjecatelj, kao NBA igrač – ovo je moja šesta godina – mislim da će uvijek biti tu želja za još više. Dakle, definitivno sam zainteresiran da vidim što će se ovdje dogoditi.

Robinson je također govorio o utjecaju promjene tima u sredini sezone na igrača.

Imate obitelj. Morate pokušati izaći iz najma, premjestiti svoje stvari, sve to. Mislim da ljudi ne shvaćaju koliko je to teško. Od vas se očekuje da će te na novom mjestu biti dan ili dva nakon razmjene, pa mislim da se puno stvari događa. I onda morate izaći na teren i usredotočiti se i igrati kao da se ništa nije dogodilo.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj