Harden o Giannisu: Volio bih da mogu samo trčati, zakuvacati i biti 210 visok

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Harden o Giannisu: Volio bih da mogu samo trčati, zakuvacati i biti 210 visok

Josip Ćorluka

James Harden odgovorio je na podsmiješne komentare Giannisa Antetokounmpoa protiv njega tijekom NBA all-star utakmice.

Antetokounmpo je izabrao Kembu Walkera preko Hardena, insinuirajući da je on preferirao nekoga tko dodaje loptu. Nakon all-star utakmice Giannis je također izjavio kako je cilj na utakmici bio dati loptu igraču kojeg čuva Harden čime je dao do znanja da misli kako James igra lošu obranu. Harden je istaknuo da prosječno podjeli više asistencija po utakmici nego Walker, ali njegov je sljedeći komentar odbacio vještinu Antetokounmpoa.

Volio bih da mogu samo trčati i biti visok 2 metara i samo zakucavati. Takva igra uopće ne zahtijeva vještinu. Moram naučiti igrati košarku, kako imati vještinu. To uzimam bilo koji dan.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Los Angeles Lakers Frantic Prikaži

  Jutros gledao Boston-Houston.
  I opet sam sebi “potvrdio” da ja, da sam trener (ili GM) neke ekipe, nikad ne bi doveo Hardena u ekipu.
  Znači. lik na +6 za Houston (na minut i kusur do kraja), hladno ispaljuje 3 trice u nizu (i sve 3 fula), čime omogućava Bostonu “povratak” u utakmicu, koji uz dosta sreće, nakon namjerno profulanog drugog slobodnog bacanja Tatuma, obezbjeđuju produžetke, koje ipak dobijaju Rocketsi.
  Harden šut 7-24, za tricu 4-17……
  Houston šut 26-98, za tricu 15-55, znači od 98 upućenih šuteva 43 je bilo za 2 poena, a 55 trojki, LOL
  Harden možda podijeli više asistencija po utakmici od Kembe (usput, postigne i više poena od Kembe), dok Grk možda samo trči, skače, zakucava i 2/3 svojih poena postigne iz reketa, ali ja bi radije u svojoj ekipi imao i Grka i Kembu (i mnoge druge) prije Hardena.


  0

  0
 2. Toronto Raptors AlkY Prikaži

  Mozda se Harden razljuti pa napokon shvati da tekma ima i dionicu obrane , a ne samo napad 😀


  0

  0