NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

U Phili mogu odahnuti, Embiid propušta samo tjedan dana

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Joel Embiid nema većih oštećenja u lijevom ramenu te će se na teren vratiti već za tjedan, potvrdio je to trener Brett Brown za ESPN-ovog Adriana Wojnarowskog. Centar Sixersa ozljedu je pretrpio u porazu protiv Cleveland Cavaliersa (108:94).

“Svi smo odahnuli kada smo čuli da nema većih oštećenja. Veseli se što će se ubrzo vratiti te je u izostanku Bena spreman preuzeti još veću odgovornost. Stvarno su lijepe vijesti čuti da tako razmišlja”, kazao je strateg 76ersa.

Embiid je nastradao u duelu baš s našim Antom Žižićem te tako zabrinuo organizaciju i navijače Philadelphije jer su već ostali bez Bena Simmonsa na najmanje dva tjedna.

25-godišnjak je do sada u sezoni zabilježio 43 nastupa te pri tome prosječno zabijao 23,3 poena, lovio 11,8 skokova i dijelio 3,1 asistenciju.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Trenutno popularno