Kelly Oubre Jr. bi mogao propustiti ostatak sezone zbog potrganog meniskusa

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Kelly Oubre Jr. bi mogao propustiti ostatak sezone zbog potrganog meniskusa

Josip Ćorluka

Kelly Oubre mogao bi propustiti ostatak sezone zbog potrganog meniskusa u desnom koljenu. Oubre je u procesu traženja drugog mišljenja u vezi svoje ozljede te će to odrediti hoće li izbivati s terena nekoliko tjedana ili do kraja sezone.

Oubre prosječno ove sezone postiže 18,7 poena i 6,4 skoka u 56 utakmica, a nakon što je ponovno potpisao s Phoenix Sunsima dvogodišnji, 30 milijuna dolara vrijedan ugovor, igra najbolju sezonu svoje karijere i velika je šteta što je došlo do takve ozljede.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.