New Balance postao službeni marketinški partner NBA

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

New Balance postao službeni marketinški partner NBA

Josip Ćorluka

NBA i New Balance najavili su novi višegodišnji ugovor kojim će globalni sportski brend postati službenim marketinškim partnerom NBA. Marka New Balance je izuzetno zadovoljna ovim potezom te su izdali službenu izjavu :

New Balance službeno je ponovno ušao u košarku kada je NBA-ov MVP finala Kawhi Leonard ušao na teren NBA all-star utakmice 2019. godine u New Balance tenisicama. Sada, godinu dana kasnije, uzbuđeni smo što ćemo učvrstiti svoju poziciju u svjetskoj košarkaškoj zajednici suradnjom s NBA-om kao službenim dugoročnim, strateškim partnerom kako bismo i dalje poboljšali svoju poziciju vodećeg sportskog branda. Takav odnos ugrađuje New Balance u globalnu prisutnost NBA, uklučuje navijače i kulturu koja nadilazi sport i značajno je veća od samo igre u košarci.

Kako New Balance nastavlja svoj rast u košarkaškoj kategoriji, globalni NBA sporazum nudi marki mogućnost širenja dometa kroz lige i pojačano angažiranje potrošača s navijačima širom svijeta. Kao dio dogovora, New Balance će kreirati autentični emitirani, digitalni i maloprodajni sadržaj s uglednim sportašima New Balancea u njihovim NBA uniformama i logotipima momčadi. Odnos će se službeno zaključiti globalnom kampanjom brenda “We Got Now” tvrtke New Balance koja uključuje Leonarda, tijekom gostovanja Denver Nuggetsa u utakmici protiv LA Clippersa u petak, 28. veljače. NBA liga je također dala svoju izjavu na dogovoreni sporazum :

Uzbuđeni smo što možemo dati dobrodošlicu New Balanceu u svoju obitelj globalnih partnera. Radujemo se suradnji dok marka razvija svoj košarkaški trag i nastavlja se etablirati na tržištu, s nedavnim potpisima i novim proizvodima visokih igrača.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj