NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Timberwolvesi kažnjeni s 25 tisuća dolara zbog kršenja politike odmora

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Minnesota Timberwolvesi kažnjeni su novčanom kaznom u iznosu od 25 tisuća dolara zbog svog startnog razigravača D’Angela Russella s kojim su prekršili pravila o odmaranju NBA igrača.

Wolvesi su odmarali D’Angela Russella tijekom gostujuće utakmice protiv Denver Nuggetsa 23. veljače iako je bio zdrav igrač.

Russell je u Minnesotu došao pred kraj trade deadlinea.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Chicago Bulls Karlo Višak glavni urednik Prikaži

    Netko smije, a netko ne (Clippersi i Kawhi), dvostruki standardi od strane lige.    1

    0