Malik Monk suspendiran zbog kršenja NBA programa borbe protiv droge

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Malik Monk suspendiran zbog kršenja NBA programa borbe protiv droge

Josip Ćorluka

NBA je suspendirala Malika Monka na neodređeno vrijeme zbog kršenja programa borbe protiv droge. Monk je u svojoj trećoj sezoni sa Charlotte Hornetsima i prosječno bilježi 10,3 poena u 55 utakmica.

Monkova ponovna procjena i testiranje utvrdit će vrijeme kada će se ponovno moći vratiti u NBA program. Charlotte Hornetsi iznijeli su svoju izjavu o situaciju :

“Charlotte Hornetsi razočarani su zbog Malikove odluke koja je rezultirala njegovom suspenzijom. Kao organizacija, ne odobravamo njegovo ponašanje. Međutim, posvećeni smo pružanju podrške Maliku za to vrijeme.”

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj