Clippersi zainteresirani za ponovno potpisivanje Montrezla Harrella i Marcusa Morrisa

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Clippersi zainteresirani za ponovno potpisivanje Montrezla Harrella i Marcusa Morrisa

Josip Ćorluka

Los Angeles Clippersi imaju ključne odluke za donijeti u slučaju svojih slobodnih agenata ove sezone, a to su Montrezl Harrell i Marcus Morris.

Clippersi su zainteresirani za ponovno potpisivanje i Harrela i Morrisa, prema izvorima iz lige.

Clippersi će vjerojatno prekoračiti salary cap u vansezoni i imat će ograničene resurse da zamijene Harrela i Morrisa u slobodnoj agenciji.

U jednom trenutku ove sezone, procijenjeno je da će Harrell zaraditi čak 20 do 25 milijuna dolara po sezoni, ali taj se broj vjerojatno smanjio zbog nedostatka timova koji imaju novčanog prostora na vrhu.

Clippersi će imati bird rights na Morrisu, što znači da će mu moći isplatiti do 18 milijuna dolara u prvoj godini svog sljedećeg ugovora na temelju njegove trenutne plaće od 15 milijuna dolara.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno