Joel Embiid kažnjen s 25 tisuća dolara zbog nepristojne geste

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Joel Embiid kažnjen s 25 tisuća dolara zbog nepristojne geste

Josip Ćorluka

Joel Embiid kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 25.000 dolara zbog nepristojne geste na terenu i upotrebe neprimjerenog riječnika tijekom televizijskog intervjua uživo.

Iznos novčane kazne Embiida također odražava njegova višestruka prethodna kršenja prihvatljivog ponašanja na terenu.

Gesta se dogodila s preostalih 17 sekundi u četvrtoj četvrtini, a njegovi komentari uslijedili su tijekom razgovora na terenu nakon pobjede 76ersa 129-112 nad Atlanta Hawksima 24. veljače u Wells Fargo centru u Philadelphiji.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno