Video dana: Kukočeva trica koja je srušila Indianu i Reggie Millera

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Video dana: Kukočeva trica koja je srušila Indianu i Reggie Millera

Marko Rakić

Reggie Miller jedan je od najboljih šutera svih vremena koji je cijelu svoju karijeru proveo u Indiani. Tog 21. siječnja 1994. Pacersi su došli u goste Chicago Bullsima. Utakmica je bila tijesna, a Miller je pred sam kraj zabio za vodstvo svoje momčadi. Bullsima je ostalo samo 0.8 sekundi do kraja utakmice i trebala im je velika doza sreće i hrabrosti da preokrenu susret.

Miller je vrlo prepotentno slavio svoj pogodak i računao da je susret gotov, no naš Toni Kukoč ima je drugačiji plan. Iz teške je pozicije šutnuo tricu te zabio za konačnih 96:95, čime je Millera i društvo poslao doma pokisnutih lica. Samu završnicu pogledajte u videu.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj