NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ožujak nije ni počeo, a Bucksi već osigurali doigravanje. Neviđena dominacija Antetokounmpa i društva.

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Doigravanje u NBA-u počinje tek za 55 dana, a Milwaukee Bucksi već su osigurali nastup u njemu. Iako nisu igrali u nedjelju, uslugu su im učinili Washington Wizardsi gostujućim porazom kod Chicago Bullsa (126-117). Tako je momčad predvođena nezaustavljivim Giannisom Antetokounmpom osigurala najraniji playoff u posljednjih 15 godina, tako tvrde podaci Elias Sports Bureaua.

Bucksi sigurno drže poziciju broj jedan na Istoku sa samo osam poraza i 48 pobjeda te će gotovo sigurno ostvariti sezonu sa 70 slavlja. Time bi se pridružili Bullsima iz 95./96., koji su upisali 72 te Golden State Warriorsima sa 73 pobjede (2015./16.) u natjecateljskoj godini.

I potpredsjednik kluba, Alex Lasry, podijelio je sreću tim podvigom svoje ekipe putem Twitter profila.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj