Ben Simmons propušta utakmicu protiv Hawksa, sumnja se na ozbiljniju povredu leđa

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Ben Simmons propušta utakmicu protiv Hawksa, sumnja se na ozbiljniju povredu leđa

Marko Rakić

Jedan od najvažnijih igrača Philadelphia 76-ersa, Ben Simmons, zaradio je ozljedu donjeg dijela leđa tijekom utakmice s Bucksima. Novozelanđanin je napustio igru već u prvoj četvrtini, a sumnja se na to da bi ozljeda mogla biti nešto veća nego što se u početku smatralo.

Unatoč tome, Phila ove sezone ne igra prema očekivanjima već debelo ispod toga, čemu ide u prilog omjer 35 pobjeda i 22 poraza. Mnogi su već i isključili 76-erse od neke ozbiljnije borbe za finale, a kao glavne konkurente istoka vide Buckse, Raptorse i Celticse.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj