Video dana: Kako je Shaquille O’Neal lomio table i koševe

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Video dana: Kako je Shaquille O’Neal lomio table i koševe

Marko Rakić

Shaq O’Neal bio je velika sila krajem devedesetih i dvijetisućitih godina, a njegove dominantne partije jedne su od najboljih ikada što se tiče centara. Dalje neka video priča 🙂

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Chicago Bulls Karlo Višak novinar Prikaži

  Nevjerojatna kombinacija atleticizma i snage, bila je to čista dominacija pod košem.  1

  0
  • Los Angeles Lakers Frantic Prikaži

   Ja ne smijem ni da zamislim kakve bi imao brojke da je igrao u Wiltovo i Russellovo doba.
   Vjerujem da rekord po broju poena ne bio 100, već više, a Wiltovih 50 poena i 27 skokova u prosjeku iz sezone 1961/62, ne bi bio rekord, već možda 60-ak poena i 30+ skokova po tekmi.   2

   0