NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Markieff prema Lakersima, Cousinsu papiri

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Markieff Morris i Detroit Pistonsi razriješili su sve detalje oko otkupa ugovora za ovu sezonu čime će iskusni krilni centar postati slobodan igrač, navode američki mediji.

Shams Charania navodi da će u slučaju da njegov ugovor nitko ne preuzme u narednih 48 sati, jedan od braće Morris potpisati ugovor s Los Angeles Lakersima.

Lakersi su bili tihi na kraju prijelaznog roka pa se očekivalo da bi mogli biti malo aktivniji na otkupnom tržištu, tim više što su se njihovi glavni rivali na zapadu, gradski takmac Clippersi pojačali Markieffovim bratom Marcusom.

Clippersi su se ovih dana nakon Marcusa pojačali i Markieffovim dojučerašnjim suigračem Reggiejem Jacksonom iz Detroita na poziciji jedinice, a kako su Lakersi već ‘izvisili’ sa Darrenom Collisonom, bilo je za očekivati da će povući bar jedan potez kao odgovor na jačanje rivala.

Kako bi otvorili prostor na rosteru za Morrisa, Lakersi su se odlučili prijevremeno odreći usluga ozlijeđenog DeMarcusa Cousinsa, navodi Adrian Wojnarowski.

Lakersi su prvi na zapadu sa skorom 42-12, ali im je bio prijeko potreban jedan viši igrač koji može usporiti snažnija krila s kojima će se susretati u playoffu, poput Kawhija Leonarda ili Paula Georgea.

Morris (31) ove godine ubacuje 11 koševa uz 4 skoka i 2 asistencije po utakmici za nešto manje od 22 minute provedene na parketu i poznat je kao raznovrstan igrač koji može pogoditi i šut izvana, što je nužno u momčadi koja ima LeBrona Jamesa.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj