Embiid nimalo skromno nakon Netsa: “Najbolji sam košarkaš na svijetu”

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Embiid nimalo skromno nakon Netsa: “Najbolji sam košarkaš na svijetu”

Karlo Višak

Ako se pitate tko je najbolji košarkaš na svijetu centar Philadelphia 76ersa, Joel Embiid, odgovorit će na to pitanje vrlo jednostavno i bez previše razmišljanja. Nakon dominantne sinoćnje predstave protiv Brooklyn Netsa i netom završenog All-Stara, 25-godišnji Kamerunac, smatra da je upravo on taj igrač.

All-Star utakmica bila je zabavna. Biti tamo u posljednjoj četvrtini i raditi ono što znam, bilo je jako zabavno. Ipak, ono samo dokazuje kako pripadam ovoj ligi i da sam najbolji na svijetu. Svake noći pokušavam biti što bolji da pobijedimo što je više dvoboja moguće te na koncu osvojimo prvenstvo”, kazao je poslije susreta.

76ersi su nakon produžetaka dobili Netse rezultatom 112:104, a upravo je Embiid odigrao sjajnu partiju postigavši double-double učinak od 39 poena i 16 skokova. Cijeli susret obilovao je uzbudljivim preokretima, a Phili su do pobjede pomogli i koševi Tobiasa Harrisa (22p/12sk/6as) te Aleca Burksa (19 poena).

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno