NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Wojnarowski: Bender potpisuje za Warriorse!

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Uvijek pouzdani ESPN-ov insajder Adrian Wojnarowski objavio je na svom Twitter profilu da hrvatski košarkaš, Dragan Bender, i dalje nastavlja svoj put u NBA-u! 22-godišnjak će svoju karijeru nastaviti u momčadi bivših višestrukih prvaka, Golden State Warriorsima, a radi se o desetodnevnom ugovoru.

Bender, četvrti izbor drafta iz 2016. godine, nije se kroz godine uspio nametnuti niti Phoenix Sunsima ni Milwaukee Bucksima za veću minutažu ili zapaženiju ulogu u momčadi. Štoviše, Bucksi su ga ove sezone vrlo brzo proslijedili u svoju G momčad, gdje je u kratkom roku uspio dobiti dozvolu da sreću potraži u nekoj drugoj sredini.

Warriorsi su mu sada tu priliku spremni ponuditi te će Bender u rezultatski neopterećenoj ekipi imati priliku pokazati da zaslužuje mjesto u ligi. Hrvatu se umjesto odlaska u Europu čekanje itekako isplatilo te će se tako pokušati izboriti da kraj sezone, ipak, dočeka u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Trenutno popularno