Bullsi ostaju bez Dunna više od mjesec dana, Irving ponovno “out”

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Bullsi ostaju bez Dunna više od mjesec dana, Irving ponovno “out”

Karlo Višak

Chicago Bullsi ostat će na četiri do šest tjedana bez svog Krisa Dunna, potvrdile su to rendgenske snimke u petak. 25-godišnjak je prema nalazima potrgao medijalne ligamente u desnom koljenu te će zbog toga s terena izbivati najmanje mjesec dana.

Dunn je do sada u sezoni za Chicago odigrao 51 susret te prosječno bilježio 7,3 poena i 3,4 asistencije. Bullsi se nalaze na omjeru 19-36.

Brooklyn Netsi ponovno ostali su na neodređeno vrijeme bez Kyrie Irvinga, koji je obnovio ozljedu ramena. Zbog istih zdravstvenih problema, zvijezda Netsa propustila je veći dio sezone, a u svega 20 utakmica na kojima se pojavio, igrao je odlično. U prosjeku postizao je 27,4 poena, hvatao 5,2 skokova i dijelio 6,4 asistencija.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno