U Knicksima naveliko razmišljaju o draftu, LaMelo među najpoželjnijim kandidatima

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

U Knicksima naveliko razmišljaju o draftu, LaMelo među najpoželjnijim kandidatima

Karlo Višak

Regularna sezona NBA-a tek se bliži svome kraju, a neke se franšize već odavno bave križaljkom za iduću. New York Knicksi su ti kojima je to postalo standard, a izuzetak nije niti ova godina. Peti najgori omjer od 17-38, promjene unutar strukture poslovanja i slavna franšiza spremna je s novim predsjednikom košarkaških poslova, Leonom Roseom, krenuti u analiziranje mladih prospekata i time stvoriti potencijalnu listu želja za draft na kojem će još jednom birati među prvima.

Tako će prema riječima Marca Bermana iz New York Posta, Knicksi, s lottery pickom i izborom prve runde kojeg su dobili razmjenom Marcusa Morrisa u Los Angeles Clipperse, pokušati u vlastite redove dovesti prijeko potrebne šutere. Prema tome, u organizaciji iz Velike Jabuke zainteresirali su se za LaMela Balla i sveučilišnog košarkaša Cole Anthonyja.

Mlađi brat Ball trenutno igra u australskoj NBL ligi te je najavio da će se ove godine okušati na draftu. Za momčad Illawarre u prosjeku igra 31,3 minute te postiže 17 poena, no uz slabašan šut za tricu od samo 25% uspješnosti. Međutim, osjećaj za igru i držanje lopte je ono što ga krasi dok se u New Yorku nadaju kako bi šut kao i Lonzo mogao popraviti kroz vrijeme provedeno u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

19-godišnji Davis, pak, igra svoju prvu sezonu na sveučilištu North Carolina te je bolji šuter i scorer od LaMela, ali je pretrpio ozljedu koljena zbog čega bi se mogao i vratiti još jednu sezonu u NCAA. Ukupno je odigrao 15 utakmica tijekom kojih je prosječno postizao 19,5p/6,2sk/3,8as uz 32% preciznosti šuta za tri.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno