Pistonsi otpuštaju Jacksona, vraća se u Clipperse

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Pistonsi otpuštaju Jacksona, vraća se u Clipperse

Nikola Grabovac

Bek Detroit Pistonsa Reggie Jackson (29) je dogovorio prekid suradnje sa ekipom iz Motor cityja i planira karijeru nastaviti u redovima bivšeg kluba Los Angeles Clippersa, prenio je danas Adrian Wojnarowski.

Jackson je tako postao jedan od najeminentnijih igrača koji su se pojavili na buyout tržištu ove godine i bio je predmet zanimanja Clippersa i njihovih gradskih rivala Lakersa.

Jackson će nakon dolaska Marcusa Morrisa prije desetak dana postati novi član svlačionice Doca Riversa i svojim napadačkim sposobnostima donijeti osvježenje u jednu od boljih klupa u ligi.

Jackson je bio u zadnjoj godini petogodišnjeg ugovora po kojem je ukupno bio plaćen 80 milijuna dolara. Pistonsi i Jacksonov agent, Aaron Mintz, su proveli utorak dogovarajući detalje raskida ugovora i potpisa novog s Clippersima, navodi Wojnarowski.

Prema njegovim tvrdnjama, Jackson je dugogodišnji prijatelj sa zvijezdom Clippersa Paulom Georgeom, koji je i lobirao za njegov dolazak.

Jackson ove godine prosječno bilježi 15 koševa i 5 asistencija u 14 utakmica nakon što je propustio start sezone radi ozljede leđa koja je sada iza njega.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Los Angeles Lakers Frantic Prikaži

  Clippersi se baš nameračili na titulu.
  Prvo Morris Sr., pa sad Reggie.
  I do sada su bili jedni od glavnih pretendenata za titulu, a sa Morrisom i Jacksonom su definitivno No. 1 pick.


  0

  0