Nova lica u Rocketsima, potpisali Green i Carroll

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Nova lica u Rocketsima, potpisali Green i Carroll

Karlo Višak

Houston Rocketsi pripremaju se za nadolazeću postsezonu te će preostala dva mjesta na rosteru popuniti s DeMarre Carrollom i Jeff Greenom, prenosi ESPN. Rocketsi su tako nastavili s politikom small-balla, a kojoj su se potpuno okrenuli razmjenom Clinta Capele u Atlanta Hawkse.

Green će s Houstonom prvo potpisati 10-dnevni ugovor u utorak, kako bi bio siguran odgovara li mu momčad i zaduženja u istoj, prije nego što dogovori suradnju sve do kraja sezone. 33-godišnjak ostao je bez angažmana nakon što ga je u prosincu otpustila ekipa Utah Jazza. Kroz karijeru nastupao je još za osam organizacija te se nalazi na prosjeku od 13 poena i 4,4 skokova po utakmici.

S druge strane, Carroll je dogovorio otkup ugovora sa San Antonio Spursima, potvrdio je to za ESPN njegov agent, Mark Bartelstein. Spursima se pridružio prošlo ljeto kao dio sign-and-trade aranžmana između Brooklyn Netsa, Washington Wizardsa i SAS-a. Kod Gregga Popovicha odigrao je samo 15 susreta i pri tome prosječno po dvoboju bilježio 2,2 poena.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj