NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Michael Jordan danas slavi 57. rođendan

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Vjerovalo se tada da je ovaj šut s fotografije bio zadnji Michaela Jordana u njegovoj bogatoj i nadnaravno dobroj NBA karijeri. Utah Jazz vodi 86:85, 10 je sekundi do kraja utakmice i Jordan ima loptu u svojim rukama. Pritisak, trema? Jordan nije znao što je to. Nesretni Bryon Russell morao je čuvati Michaela, no njemu je bilo svejedno tko ga čuva, naumio je zabiti koš kojim će Bullsi osvojiti šesti naslov.

Tako je i bilo, na liniji za tri poena je malo sagledao situaciju, krenuo prema košu, napravio crossover, poslao Bryona po burek (usput je nesretnik i pao) te svojim ekstra elegantnim skok šutom ubacio bez kosti za šesti naslov i konačan pad Maloneovih i Stocktonovih Jazzera. Scenarij kao da se netko trudio napisati, ili ipak samo jedan dan u uredu za Michaela Jordana.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Los Angeles Lakers NBA_fan24 Prikaži

    Jedan od najboljih (najbolji svoje generacije). Nekako smo navikli da je on broj 1 pa su se drugi slabo isticali. Ja osobno iz tih sezona (zadnje 3 sa Bullsima) vise sam volio gledat Rodmana jer je bio drukciji, a opet bez njega tesko da bi osvojili zadnja 3 naslova. Meni se on isticao jer je bio kreten na kvadrat, a opet bez njega nist 😁.. To je moje osobno misljenje kao fan. Zanima me dali ce bit kakav clanak o njemu i njegovim nevjerovatnim skokovima..    2

    0