Bullsi spremaju promjene “u uredu”, Cavsi i Beilein razgovarali o prestanku suradnje

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Bullsi spremaju promjene “u uredu”, Cavsi i Beilein razgovarali o prestanku suradnje

Karlo Višak

Predsjednik Chicago Bullsa, Michael Reinsdorf, aktivno radi na prikupljanju informacija o potencijalnim kandidatima, koji bi mogli preuzeti funkciju košarkaških poslova franšize iz Illinoisa, tvrdi uvijek pouzdani ESPN-ov Adrian Wojnarowski.

Na toj poziciji trenutno nalaze se John Paxson i Gar Forman, ali po svemu sudeći prvi put nakon 2009., klub je spreman za promjenu te bi navedeni dvojac od iduće sezone trebao potražiti neki drugo radno mjesto. Vlasnici Bullsa ušli su u godinu nadajući se doigravanju, ali s omjerom 19-36 te prikazanim igrama vjerojatno je da im se planovi neće ostvariti. Chicago će tako gotovo sigurno treću godinu uzastopce propustiti playoff.

O promjenama unutar franšize razgovaralo se i u očajnim Cleveland Cavaliersima. U Cavsima na meti je trener, John Beilein, koji bi o svojoj poziciji trebao razgovarati s generalnim menadžerom kluba, Kobyjem Altmanom, također prenosi ESPN.

Cavaliersi se nalaze na omjeru 14-40 te u procesu rebuilda, a bivši sveučilišni strateg nikako se nije snašao u cijelom tom procesu. Štoviše, prijatelji i poznanici kazali su za Beileina da se u Clevelandu osjeća izuzetno nesretno te u nekim trenutcima i vrlo očajno.

67-godišnjaku je ovo prvi angažman u NBA-u, nakon što je 12-godina proveo kao glavni trener Sveučilišta u Michiganu. Kroz karijeru na sveučilišnoj razini ima pozitivan omjer 571-325.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

3 komentara

  1. Indiana Pacers Crash Donator Prikaži

    A i vrijeme je da se sutne ove momke iz Bullsa.. Koji li potpisa Portera za 28 milja..


    0

    0

Trenutno popularno