NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

‘Najmlađa’ All-Star utakmica još od 1980.

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Prema pisanju Hoopshypea, ove godine će na All-Star utakmici u Chicagu nastupiti čak 10 igrača koji debitiraju u dvoboju najvećih zvijezda, što je (uz 2002.) najveći broj debitanata u utakmici još od 1994.

Među deset izabranih čak su trojica starteri (Luka Dončić, Trae Young koji su druga godina te nešto stariji Pascal Siakam), 6 rezervi (Ingram, Mitchell, Gobert, Adebayo, Tatum i Sabonis) te Devin Booker koji je uskočio kao zamjena za ozlijeđenog Damiana Lillarda.

Prosječna starost igrača tako će ove godine biti tek 26.89 godina, što je djelomice i rezultat ozljeda nešto iskusnijih igrača (Durant, Curry, Thompson, pa i Irving i Oladipo), ali i najniži prosjek još od 1980., te treći najniži u povijesti.

Prosječan igrač je isto tako skoro dvije godine mlađi od prošlogodišnjeg prosjeka, što je najveća takva razlika od 1950. i pokretanja ove utakmice. Bit će zanimljivo vidjeti kakav će trend biti iduće godine kad bi se u igru mogli uključiti neki još mlađi pojedinci poput Ziona Williamsona i Ja Moranta.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj