Ranadive ljut na svoje operativce

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Ranadive ljut na svoje operativce

Nikola Grabovac

Nakon odlične prošle sezone u kojoj su počeli pokazivati znakove života predvođeni De’Aaronom Foxom i Buddyjem Hieldom, Sacramento Kingsi igraju znatno lošije ove sezone i čak su 6 utakmica udaljeni od mjesta koje vodi u playoff.

Takva situacija dovela je do toga da je vlasnik franšize Vivek Ranadive vidno frustriran i nestrpljiv, prenosi američki The Athletic.

Ranadive je, prema navodima, svoje nezadovoljstvo i ispoljio u razgovorima sa generalnim menadžerom Divcem, njegovim pomoćnikom Stojakovićem i šefom stručnog štaba Lukeom Waltonom.

Premda ne postoje jasne naznake da bi neki od spomenutih mogli biti smijenjeni u bliskoj budućnosti, stvari bi se mogle promijeniti ukoliko momčadi ne krene bolje.

Isti izvori navode i da bi jedna od glavnih zvijezda ekipe Hield mogao zatražiti razmjenu na kraju sezone ukoliko ne uspije vratiti mjesto startera do kraja sezone.

Dobar dio frustracija se odnosi na glavnog trenera Waltona i posao koji je obavio u dosadašnjem dijelu sezone, kažu upućeni u zbivanja u glavnom gradu Kalifornije.

Sacramento je prošle godine pod Daveom Joergerom završio sa skorom 39-43 i devetim mjestom zapada, što je njihov najbolji plasman od 2006. kad su imali 44 pobjede.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj