KAT: Russell će mi biti poticaj za ostanak u Wolvesima

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

KAT: Russell će mi biti poticaj za ostanak u Wolvesima

Karlo Višak

Iako se posljednje vrijeme dosta toga pričalo o nezadovoljstvu Karl-Anthony Townsa u dresu Minnesote Timberwolvesa, izgleda kako se nakon trade deadlinea stvari za najveću zvijezdu “Vukova“ itekako mijenjaju. Uprava kluba ostvarila mu je želja te mu dovela, sada već bivšeg člana Golden State Warriorsa, D´Angela Russella.

“Lagao bih ako bi rekao da sam mislio kako je to moguće. Šokiran sam kao i svi ostali. Ipak, nikada se nismo sramili reći što želimo. Ako želiš da se nešto dogodi, onda moraš i vjerovati te govoriti svemiru u nadi da će te čuti i eventualno ispuniti tu želju“, rekao je zadovoljni Towns nakon dolaska Russella za The Athletic.

Timberwolvesi su u zamjeni za D´Angela u redove GSW-a poslali Andre Wigginsa, zaštićeni izbor prve runde drafta 2021., te pick druge runde godinu dana kasnije. U Minnesotu su, pak, pristigli i Jacob Evans te Omari Spellman.

“Mislim da će mi D-Lo biti veliki poticaj da ostanem u Wolvesima. D-Lo je veliki dio vizije te ću mu uvijek držati leđa i biti uz njega“, nadodao je KAT.

Poznato je da su Towns i Russell veliki prijatelji te da bi njegova akvizicija itekako trebala pokrenuti stvari u Minnesoti. Trenutno su na pretposljednjem mjestu Zapada s omjerom 15-35, a brojke od 23,6 poena i 6,2 asistencija po susretu trebale bi igre momčadi Ryana Saundersa odvesti u pozitivnom smjeru.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.