Iguodala u Miami, Philadelphia ojačala klupu

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Iguodala u Miami, Philadelphia ojačala klupu

Nikola Grabovac

Burna je bila pretposljednja večer prijelaznog roka u NBA ligi. Miami Heat je uspio dovesti vrlo traženog krilnog veterana Andrea Iguodalu iz redova Memphisa, pišu američki mediji. Svi detalji razmjene još uvijek nisu poznati, no zna se da će Miami sigurno napustiti Justise Winslow.

Miami je odmah dogovorio i produžetak ugovora sa Iguodalom za 2 godine i 30 milijuna dolara, pri čemu je samo prva godina garantirana. Nedugo potom i Grizliji su objavili kako su produžili sa mladim Dillonom Brooksom na 3 godine i 35 milijuna.

No, eminentni Adrian Wojnarowski navodi kako tu nije kraj. Ambiciozni Pat Riley odlučio se pokušati dovesti još jednog iskusnog igrača, Danila Gallinarija iz Oklahome. Razgovori napreduju i svi detalji potencijalno velike razmjene u trokutu Miami-Memphis-Oklahoma trebali bi se znati u četvrtak.

Sixersi su također krenuli u shopping, doveli su dvojicu bekova iz redova Golden State Warriorsa, Aleca Burksa i Glenna Robinsona. U suprotnom smjeru idu 3 izbora druge runde drafta.

Nakon dovođenja Clinta Capele, Atlanta nije dugo čekala na sljedeći potez. U zamjenu za Jabarija Parkera i Alexa Lena iz Sacramenta su dobili svog bivšeg centra Dewaynea Dedmona, kao i dva izbora druge runde drafta.

Bio je to poprilično dobar uvod u ono što nas čeka u četvrtak. Kraj prijelaznog roka je u 21h po srednjoeuropskom vremenu.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.