Brooks: Jedva čekam da Iguodala ode

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Brooks: Jedva čekam da Iguodala ode

Karlo Višak

Mlada momčad Memphis Grizzliesa, ove sezone, naspram svih očekivanja igra vrlo dobro te se trenutno nalaze na poziciji koja im omogućuje doigravanje. Ipak, harmoniju unutar ekipe narušava bivši član Golden State Warriorsa, Andre Iguodala, koji još nije upisao nastup za svoje nove poslodavce.

Vrlo je izvjesno da toga neće ni doći, a frustraciju takvim raspletom situacije javno je nakon utakmice i pobjede nad Detroit Pistonsima (96-82) izrazio Dillon Brooks.

“Čovjek koji je dio naše momčadi ne želi biti s nama. Stoga, jedva čekam način da se razmijeni tako da mu možemo pokazati što Memphis svima nama znači”, izjavio je Brooks.

Takvom načinu razmišljanja pridružila su me se i dvojica suigrača, Ja Morant te De´Anthony Melton, koji su na svojim Twitter profilima podržali Brooksove komentare.

U obranu nekadašnjeg suigrača, ali na svom Instagramu, stao je Steph Curry, objavivši sliku Iggyja s Larry O´Brien trofejem. Morant niti na to nije ostao dužan pa je brže bolje Curryju objavio fotografiju Kevina Duranta s osvojenim pokalima, jasno aludirajući da Iguodala nije bio zaslužan za naslove.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.