Knicksi otpustili Millsa!

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Knicksi otpustili Millsa!

Nikola Grabovac

Dva dana uoči kraja prijelaznog roka u NBA ligi New York Knicksi otpustili su predsjednika košarkaških operacija Stevea Millsa, prenose svi eminentni američki mediji.

60-godišnji Mills je dužnost obnašao zadnjih dvije i pol godine nakon što su Knicksi otpustili Phila Jacksona.

Generalni menadžer Scott Perry će ostati na svojoj poziciji u dogledno vrijeme i odraditi zadnje dane prijelaznog roka, navode izvori.

Vlasnik James Dolan je već počeo intervjuirati moguće Millsove nasljednike. Dolan bi u toj ulozi najradije vidio generalnog menadžera Raptorsa Masaija Ujirija, koji je nakon odličnog posla u Denveru i Torontu gdje je prošle godine doveo Kawhija Leonarda i osvojio naslov.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj