Tristan Thompson dostupan za razmjenu

Filip Petković

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Tristan Thompson dostupan za razmjenu

Filip Petković

Bliži se četvrtak, 6. veljače, popularni trade deadline, posljednji dan ove sezone tijekom kojeg se mogu obaviti razmjene. To znači samo jedno – očekuje nas mnoštvo špekulacija i izvještaja poznatih NBA insidera, raznih kombinacija fanova pažljivo složenih na ESPN-ovom trade machine-u, ali i ponešto pravih razmjena.

Jedna od takvih mogla bi uključivati i visoko krilo Cleveland Cavaliersa, Tristana Thompsona. Thompson je u posljednoj godini svog petogodišnjeg ugovora vrijednog 82 milijuna dolara, što ga čini odličnim dodatkom nekoj od momčadi koja ove sezone ima velike ambicije.

Chris Haynes s Yahoo Sports-a javlja kako su Cavaliersi spremni slušati ponude za Thompsona, posebice ukoliko bi one uključivale mlade igrače ili izbore na narednim draftovima. Njihov interes za razmjenom Thompsona povećao se kada je postalo jasno da prije trade deadline-a neće dobiti zadovoljavajuću ponudu za Kevina Lovea i njegov ogromni ugovor, što ih je natjeralo da pokušaju ojačati temelje za budućnost razmjenom barem jednog od veterana u momčadi.

Iako se čini da je u ligi već iznimno dugo, Tristan Thompson će u ožujku navršiti tek 29 godina te sigurno ima još mnogo za dati onoj momčadi u kojoj će imati motivaciju davati sve od sebe, što Cleveland Cavaliersi ove sezone (omjer 13-37) sigurno nisu. Thompson ove sezone bilježi najviše prosjeke u karijeri u poenima (11.9), skokovima (10.4) i asistencijama (2.1) te ne treba sumnjati da će Cavaliersima do četvrtka pristići nekoliko ponuda za razmjenom.

Filip Petković
Pulsmedia autor
16 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj