Fotografija Leonardove i Georgove ruke nasmijala fanove

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Fotografija Leonardove i Georgove ruke nasmijala fanove

Marko Rakić

Duo Los Angeles Clippersa, Kawhi Leonard i Paul George, strah su mnogih NBA ekipa. Veliko je to pojačanje bilo za L.A. ovog ljeta, a ispalo je i pomalo neočekivano da je uz Leonarda došao i George. Cijelu tu sjajnu akciju izrežirao je Jerry West.

Ono što je fanove nasmijalo u zadnjoj utakmici Clippersa bio je trenutak kada su njih dvojica “udarili peticu”, a na naslovnoj fotografiji članka možete vidjeti koliko su Leonardove šake i prsti veći od Georgeovih.

Poznato je da Leonard ima jako velik raspon ruku, pa tako i šake i prste, no netipično velike. Duljina šake i prstiju kod Leonarda iznosi gotovo 30 centimetara, što je enormno i jako rijetko kod ljudi. I sam je izjavio da nekad ima problema sa šutiranjem zbog prevelikih ruku. U nastavku je još jedna fotografija na kojoj Leonard drži košarkašku loptu, a izgleda kao da drži nogometnu loptu.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno