Marcus Smart ponovno istegnuo desni gležanj

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Marcus Smart ponovno istegnuo desni gležanj

Marko Rakić

Jedan od važnijih igrača Boston Celticsa, Marcus Smart, u jučerašnjoj utakmici protiv Phoenix Sunsa ponovno je istegnuo desni gležanj. Dogodilo se to u zadnjoj četvrtini kad je Boston već gotovo osigurao pobjedu, budući da su imali veliku prednost. Smart smatra da ozljeda nije velika te da će moći biti na raspolaganju momčadi:

“To je isto mjesto koje sam već jednom istegnuo. Ali sve je u redu, trebao bih biti na raspolaganju momčadi u sljedećim utakmicama”, kratko je izjavio.

Marcus bi danas trebao biti podvrgnut pregledu te će se vidjeti kakvo je pravo stanje gležnja. Ne bi trebalo biti riječ o težoj ozljedi, no preventivni pregled pokazat će hoće li biti na raspolaganju momčadi u preostale dvije gostujuće utakmice. Podsjetimo, Boston je krenuo na niz od 5 gostujućih utakmica na vrlo snažnom zapadu. Warriorse su pobijedili, od Kingsa su u gustoj završnici i vrlo napetoj utakmici izgubili jedan razlike, dok su Phoenix pobijedili s većom razlikom.

Na rasporedu su još dvije utakmice. Prva će biti protiv Los Angeles Clippersa 21. studenog, a zadnja će biti protiv Denver Nuggetsa dva dana poslije. Te utakmice bit će dobar pokazatelj kvalitete i uigranosti Bostona, budući da idu na momčadi koje ciljaju na velike rezultate u doigravanju.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.