NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Lakersi odali počast Bryantu

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Emocionalno je bilo sinoć u Staples Centru, gdje su Lakersi igrali prvu utakmicu nakon tragične smrti Kobea Bryanta, ugostivši Damiana Lillarda i Blazerse.

Blazersi su na kraju slavili sa 127:119 na krilima sjajnog Lillarda (48p), ali sama utakmica je bila u drugom planu. LeBron James i suigrači nisu mogli suspregnuti suze u dirljivom oproštaju od igrača koji je obilježio cijelu eru NBA lige.

Pred kraj najbolnijeg tjedna u povijesti Lakersa, duh istinskog velikana bio je u svakom kutku Staples Centra.

LeBron James je kao najstariji i najistaknutiji igrač Lakersa, ali i glavno lice cijele lige i veliki prijatelj Kobea Bryanta, uoči utakmice održao najteži govor u karijeri dugoj 17 godina.

U večeri punoj boli, u Kobejevu čast na poluvremenu su nastupili Charlie Puth i Wiz Khalifa koji su otpjevali svoju ‘See you again’.

48 minuta koje su odigrane sinoć neće se pamtiti po krajnjem ishodu ili predstavi nekog od košarkaša. Pamtit će se kao prva utakmica odigrana bez njegova prisustva u domu koji je Kobe sagradio.

Kobe je odavno član košarkaške vječnosti, a njegova legenda će i dalje rasti kroz generacije igrača i ljudi koje je inspirirao svojom igrom na terenu, predanošću izvrsnosti i ljubavlju prema košarci i obitelji. Počivao u miru, Mamba.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

 1. Los Angeles Lakers Frantic Prikaži

  Baš je bilo nekako tužno “jutros” u Staplesu.
  Nije nilo onog predstavljanja igrača, pola ih je plakalo, gostovao neki lik sa violončelom prije tekme….
  Igrači, generalno, a pogotovo Lakersi, igrali kao sa nekom knedliom u grlu (osim Lillarda i Whitesidea, te možda Davisa kod Lakersa). Očekivao swm pobjedu Portlanda jedno 20+ razlike. U jednom momentu je i ličilo da bi moglo biti tako, jer su pobjegli na +12 ili +14. Lakersi kao da su igrali na momente, onako, samo da se odradi utakmica.
  Ali eto, sama tekma i rezultat su bili skroz u drugom planu.

  RIP Kobe  2

  0