Dončić se ozlijedio, nepoznato vrijeme povratka

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Dončić se ozlijedio, nepoznato vrijeme povratka

Karlo Višak

Magnetska rezonanca nije donijela ništa dobro za Dallas Maverickse i Luku Dončića. Prema rezultatima pretrage mlada slovenska zvijezda ozlijedila je gležanj desne noge, a koji će ga s parketa udaljiti na neodređeno vrijeme, prenosi ESPN.

Dončić je povredu pretrpio na posljednjem treningu Mavsa u dvoboju sa suigračem, a nakon čega su iz kluba odmah objavili da 20-godišnjak neće putovati u Houston.

Sličnu je ozljedu pretrpio ranije ove sezone, a u sastav vratio se poslije četiri utakmice. Zdravstveni problemi za Dončića stigli su najgore moguće vrijeme, dva tjedna prije All-Star vikenda u Chicagu, na kojem bi trebao zaigrati u prvoj petorci. Sada, njegov je nastup pod velikim upitnikom te bi taj susret vrlo lako mogao propustiti.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.