Oladipo: Osjećam se odlično, zahvalan sam na povratku

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Oladipo: Osjećam se odlično, zahvalan sam na povratku

Karlo Višak

Victor Oladipo konačno se vratio na parkete nakon godinu dana izbivanja zbog ozljede kvadricepsa. Doduše, u pobjedi nad Chicago Bullsima (115-106) odigrao je samo 20 minuta te zabilježio skroman učinak od devet poena, dva skoka i četiri asistencije. Ipak, desetak sekundi prije kraja regularnog dijela utakmice ubacio je ključnu tricu za produžetak u kojem je njegova momčad došla do slavlja.

“Ostao sam potpuno u susretu, naučio sam to od Kobeja. Samo budi u susretu. Na kraju, lopta je ušla u obruč”, izjavio je Oladipo nakon utakmice.

Najveća zvijezda Pacersa šutirala je 2-8, pokazujući tako da tek treba uhvatiti pravi ritam kako bi se vratio u formu u kojoj je igrao prije nesretne ozljede.

“Ništa mi ne može uskratiti sreću što sam ponovno na parketu. Tijelo mi se osjeća odlično, a i odradio sam prilično dobro minutažu. Moram biti još bolji. Trenutno tijelo trebam ponovno priviknuti na košarku što će se već i dogoditi, ali zato mi um uvijek radi savršeno”, kazao je Dipo.

Indiana je novom pobjedom stigla na omjer 31-17 te se trenutačno nalazi na šestom mjestu Istočne Konferencije.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj