Cijeli se svijet dirljivim porukama oprašta od Kobea; Legende su besmrtne

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Cijeli se svijet dirljivim porukama oprašta od Kobea; Legende su besmrtne

Karlo Višak

Helikopterska nesreća u kojoj je stradao jedan od najvećih košarkaša ikada, Kobe Bryant potresla je cijeli svijet. S njim u smrt otišla je njegova 13-godišnja kćer te još sedmero ljudi. Jutro nakon nesreće prijatelji, poznanici te svi štovatelji lika i djela ikone NBA-a emotivnim porukama na društvenim mrežama opraštaju se od legendarne “Crne mambe”.

“Šokiran sam tragičnim vijestima o smrti Kobeja i Gianne. Riječi ne mogu opisati bol koju osjećam. Volio sam Kobea, bio mi je kao mlađi brat. Nedostajat će mi svi razgovori koje smo vodili. Bio je jedan od najboljih igrača svih vremena. Bio je i sjajan otac, koji je jako volio svoju obitelj. Ponosio se na svoju kćer što voli košarku. Moja iskrena sućut Vanessi, Los Angeles Lakersima te svim košarkaškim navijačima širom svijeta”, stoji u objavi još jednog velikana košarke, Michaela Jordana.

“Otišao je moj prijatelj, legenda, muž, otac, sin, brat, osvajač Oscara i jedan od najvećih Lakera ikada. Teško je to prihvatiti. Kobe je bio vođa naše igre te učitelj muškim i ženskim igračima”, poručio je u jednom od nekoliko Tweetova, Magic Johnson.

“Kobe je bio više od sportaša, bio je obiteljski čovjek. To nam je bila dodirna točka. Grlio sam njegovu djecu kao moju, a on je moje prihvatio kao da su njegovi. Njegova kćerkica Gigi rođena je na isti dan kao i moje najmlađe dijete Me´Araha”, oprostio se njegov suigrač Shaquille O´Neal.

Vlasnik Dallas Mavericksa, Mark Cuban, odlučio je da nitko neće u njegovoj franšizi nositi dres s brojem 24, upravo u čast preminulog Kobea.

I jedan od najvećih igrača NFL-a, Tom Brady, putem Twittera oprostio se od The Black Mambe.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
343 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj