Poginuo Kobe Bryant!

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Poginuo Kobe Bryant!

Marko Rakić

Šokantna vijest stiže iz Sjedinjenih Američkih država – poginuo je Kobe Bryant. U padu helikoptera poginulo je pet ljudi, a službeni izvori potvrdili su da je jedan od njih bio Kobe Bryant.

Cijeli dan su pristizale vijesti o tome kako je LeBron James prestigao Kobea na vječnoj listi strijelaca, na čemu mu je Mamba i čestitao. Detalji nesreće tek će se početi istraživati, a legendarni američki košarkaš svoj je život okončao u mjestu Calabasas koje se nalazi u Kaliforniji.

Kobe je cijelu svoju NBA karijeru proveo u Lakersima, osvojio pet naslova te postavio mnoge rekorde. Ostat će upamćen kao jedan od najvećih igrača lige ikada. Za sobom je ostavio ženu s kojom ima četiri kćeri.

Počivaj u miru, Kobe 🙁

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Los Angeles Lakers Sarma Prikaži

  Nevjerojatno.
  RIP legendo


  0

  0
 2. Phoenix Suns Marko Rakić Prikaži

  Kakva tragedija, ja ne vjerujem…


  0

  0
 3. Los Angeles Lakers senna66 Prikaži

  Moj idol i najdraži košarkaš. Jednostavno ne vjerujem u ovo sve….kakav šok.


  0

  0
 4. Los Angeles Lakers Frantic Prikaži

  RIP Kobe

  Ove godine je trebao biti primljen u Basketball Hall of Fame


  0

  0