Manute Bol na današnji je dan Hawksima blokirao 15 šuteva

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Manute Bol na današnji je dan Hawksima blokirao 15 šuteva

Marko Rakić

Manute Bol, jedan od najboljih blokera NBA lige ikada, na današnji je dan prije 34 godine imao inače vrlo neuobičajen učinak, no za njega sasvim normalan. U pobjedi svojih Washington Bulletsa ostvario je 4 poena, 4 skoka te čak 15 blokada. Manute Bol ima jednu vrlo zanimljivu statistku – u karijeri je postigao više blokada negoli poena 🙂 O tome uskoro u opširinijem članku o Manuteu. U videu ispod pogledajte njegove briljantne blokerske sposobnosti.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj