Dallas doveo Cauley-Steina

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Dallas doveo Cauley-Steina

Nikola Grabovac

Dallas Mavericksi su u jednom danu obavili dvije razmjene, prenose američki mediji. Prvo su u Oklahomu poslali novaka Isaiaha Robyja za Justina Pattona, kojeg su onda otpustili da bi napravili mjesta za dovođenje Wilieja Cauley-Steina iz Golden Statea.

Dallas će u suprotnom smjeru poslati izbor druge runde drafta ove godine kojeg su dobili od Jazzera, prenosi Adrian Wojnarowski.

Dallasu je trebao centar i ranije, ali je to postalo još izraženije otkako je zbog ozljede otpao Dwight Powell. Bilo je govora i o Andreu Drummondu iz Detroita, ali je cijena očito bila prevelika.

Cauley-Stein (26) je mlada i jeftinija varijanta za popunjavanje rupa u rotaciji. Ove godine ubacuje 8 koševa uz 6 skokova u prosjeku i u prvoj je godini dvogodišnjeg ugovora kojeg je ljetos potpisao s Warriorsima, iako ima mogućnost izlaska na tržište ovo ljeto.

Dallas će po svemu sudeći potražiti pomoć i na krilnim pozicijama gdje bi veterani Robert Covington i Andre Iguodala trebali biti primarne mete.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.