Simmons i Leonard igrači tjedna

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Simmons i Leonard igrači tjedna

Josip Ćorluka

Ben Simmons i Kawhi Leonard imenovani su nagradom igrača tjedna tijekom 13. tjedna NBA sezone.

Simmons je odigrao jedan od najboljih tjedana svoje NBA karijere te je Sixerse predvodio do omjera 3-1. U prosjeku je zabijao 21.3 poen, hvatao 9.5 skokova, podijelio 7.3 asistencije i imao 1.3 ukradene lopte. Kawhi Leonard koji je svoje Los Angeles Clipperse predvodio do 3 pobjede u isto toliko susreta u prosjeku je davao 38 poena, djelio 5 asistencija po utakmici, uhvatio 4.7 skoka i imao 2.7 ukradenih lopti.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.