Parsons nastradao u prometnoj nesreći, upitan povratak na NBA parkete

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Parsons nastradao u prometnoj nesreći, upitan povratak na NBA parkete

Karlo Višak

Igrač Atlanta Hawksa, Chandler Parsons, sudjelovao je prije pet dana u prometnoj nesreći te zadobio ozljede zbog kojih se možda nikada neće moći nastaviti baviti košarkom na profesionalnoj razini, prenosi Yahoo Sports.

Nezgoda se dogodila kada je Parsons poslije treninga išao kući, a na njega je naletio vozač pod utjecajem alkohola. 31-godišnjak zadobio je ozljedu mozga, herniju diska te potrgani labrum ramena, izvijestili su javnost njegovi pravni zastupnici iz Morgan and Morgan.

“Chandler je bio na vrhuncu fizičke kondicije u trenutku kolizije. Sada radi sa skupinom liječnika kako bi vratio vlastito zdravlje. Mogućnost da ponovno zaigra je neizvjesna”, kazali su njegovi pravnici.

Hawksi su Parsonsa doveli iz Memphis Grizzliesa putem razmjene te su se za njega “odrekli” Solomona Hilla i Milesa Plumleeja. Do sada je za Atlantu upisao tek pet nastupa te je njegova dosadašnja karijera bila prožeta ozljedom koljena. Još je igrao u Houston Rocketsima te Dallas Mavericksima.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj