Zion Williamson bi trebao debitirati prekosutra protiv Spursa

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Zion Williamson bi trebao debitirati prekosutra protiv Spursa

Marko Rakić

Izgleda da se bliži kraj dugoočekivanom debitantskom nastupu prvog picka 2019., Ziona Williamsona. Podsjetimo, Zion je u pripremim utakmicama uoči sezone ozlijedio koljeno, pa je izbivanje s terena bilo na neodređeno. No, bilo je tu još razloga za duže “mirovanje” – masa Ziona Williamsona prevelika je da bi se održala zdrava koljena kroz cijelu karijeru, te je bilo potrebno uvesti posebne treninge i potpuno promijeniti prehranu.

Prošlogodišnja zvijezda Dukea trebala bi debitirati 22. siječnja protiv San Antonio Spursa, ekipe koja im u poretku bježi 3 utakmice. Izgleda da odluka još nije 100 postotna jer nije bilo nikakvog izvještaja o njegovom zdravstvenom stanju i napretku.

Forma Pelicansa je izvrsna u zadnje vrijeme, a Williamson bi donio svježinu i dodatnu širinu, stoga ostaje pitanje – može li New Orleans u dogiravanje?

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj