O’Neale produžio s Jazzerima

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

O’Neale produžio s Jazzerima

Nikola Grabovac

Krilni igrač Utah Jazza i suigrač našeg Bojana Bogdanovića Royce O’Neale je dogovorio produljenje suradnje s ekipom iz Salt Lake Cityja, prenosi ugledni Adrian Wojnarowski. Dres Jazzera trebao bi nositi i iduće četiri godine, za što bi trebao dobiti 36 milijuna dolara, navodi isti izvor.

Dennis Lindsey, izvršni dopredsjednik košarkaških operacija u Jazzerima, je poslao sljedeće priopćenje medijima:

Produljenje ugovora sa Royceom bio je naš prioritet. On je elitni obrambeni igrač koji je pokazao da zna i raširiti teren svojim odličnim šutem. On donosi svestranost koja je vitalna za našu ekipu. Sretni smo što možemo produljiti sa sjajnim igračem, ali i sjajnom osobom.

Lindsey o O’Nealu

O’Neale bilježi 6 poena i 5 skokova u prosjeku ove sezone, šutirajući sjajnih 44% za tri poena. Utah za sljedeću sezonu ima već 14 igrača sa garantiranim ugovorom, uključujući i izbor prve runde drafta, plus 10 milijuna koje mogu potrošiti na slobodne igrače.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.