Nova razmjena: Bazemore u Sacramento, Portlandu Ariza

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Nova razmjena: Bazemore u Sacramento, Portlandu Ariza

Nikola Grabovac

U subotu je obavljena nova razmjena igrača u NBA ligi, treća ove sezone. Kako javlja ugledni Adrian Wojnarowski sa ESPN-a, Portland je poslao pouzdano krilo Kenta Bazemorea (30) u Sacramento.

Uz Bazemorea, Sacramento će dobiti i iskusnog šutera na poziciji četvorke, Anthonyja Tollivera i dva izbora druge runde drafta. U suprotnom smjeru idu Trevor Ariza (35), te dva mlada centra Wenyen Gabriel i Caleb Swanigan.

Na papiru razmjena i nema previše smisla za Portland koji se odrekao vjerojatno najboljeg igrača u razmjeni Bazemorea, jedno od rijetkih preostalih krila u rotaciji, ali to je ekipa koja najviše daje na plaće i moraju se rješavati najvećih ugovora, a Bazemoreov to svakako jest, da bi izbjegli plaćanje velikih poreza na luksuz NBA ligi.

Ostaje za vidjeti kako će pokrpati rupe na krilu, ali je ovakav potez možda i dobar znak za našeg Marija Hezonju, kojem će sigurno koristiti potencijalno veća minutaža.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj