Minnesota zainteresirana za Russella

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Minnesota zainteresirana za Russella

Marko Rakić

Momčad iz Minnesote vrlo je dobro započela aktualnu sezonu, no rezultati u zadnja dva mjeseca su ispod očekivanja. Wolvesi su u prosincu zaredali čak 11 poraza (čime su ispali iz playoff zone), a trenutno su na omjeru 15-25 i pri samom su dnu zapada.

Nakon zamjene Jeffa Teaugea ekipa nastavlja dalje, a želja je dovesti D’Angela Russella. Već su iz Minnesote pokazali interes za bivšim igračem Lakersa i Netsa, no on je radije odabrao Warriorse, u kojima trenutno i ne pokazuje posebno dobre partije.

Dogovori oko potražnje Russella nisu urodili plodom, no pitanje je kako sada prošlogodišnji doprvaci gledaju na njega i postoji li opcija za razmjenu. Odmah se postavlja pitanje – što Minnesota ima za ponuditi?

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.