Nova razmjena: Teague ponovno u Atlanti, Crabbe u Wolvesima

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Nova razmjena: Teague ponovno u Atlanti, Crabbe u Wolvesima

Nikola Grabovac

U četvrtak smo svjedočili drugoj razmjeni ove sezone u NBA ligi. Nakon što su se za Božić Utah Jazzeri našeg Bojana Bogdanovića pojačali topnikom s klupe Jordanom Clarksonom iz Clevelanda, slično su danas napravili i Atlanta Hawksi vrativši svog negdašnjeg All-Star razigravača Jeffa Teaguea iz Minnesote.

Uz Teaguea su Hawksi dobili i Treveona Grahama, dok je u suprotnom smjeru otišao Allen Crabbe.

Teague je proveo prvih sedam sezona svoje karijere u Atlanti gdje je postao All-Star igrač zajedno uz Ala Horforda, Paula Millsapa i Kylea Korvera u doba kad su Hawksi imali čak četiri All-Stara u istoj sezoni pod vodstvom Mikea Budenholzera.

Ove godine je 31-godišnji Teague u dresu Wolvesa bilježio 13 koševa i 6 asista u prosjeku u 34 utakmice, dok se prethodnih sezona dosta mučio s ozljedama.

Sva tri igrača uključena u razmjeni su u zadnjoj sezoni ugovora i pitanje je što im budućnost nosi. Ovime se potencijalno u redovima Wolvesa otvara prostor za moguću razmjenu kojom bi dobili D’Angela Russella o čemu se već naveliko špekulira s obzirom na to da je Russell veliki prijatelj Karl-Anthonyja Townsa. Ostaje još za vidjeti samo hoće li Warriorsi biti raspoloženi za takvo što.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj