Trae Young: Teško je prosuditi tko je pobjedio ili izgubio u Hawks-Mavericks razmjeni

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Trae Young: Teško je prosuditi tko je pobjedio ili izgubio u Hawks-Mavericks razmjeni

Josip Ćorluka

Trae Young i Luka Dončić zauvijek će biti povezati zbog razmjene između Atlanta Hawksa i Dallas Mavericksa. Young je dao vlastito mišljenje o razmjeni nakon otprilike sezone i pol.

“Dončić je u timu koji ima više veterana i tim je koji više traži pobjedu. Mi smo ekipa koja sada želi pobijediti, ali više se fokusiramo na razvoj i jedna smo od najmlađih ekipa u ligi. To su samo dvije potpuno različite situacije, tako da je teško stvarno suditi koji je pobijedio ili izgubio u razmjeni upravo sada. Ne posvećujem mu previše pozornosti. Samo se trudim usredotočiti na svoj tim i kako mogu pomoći svom timu. Možda na kraju naše karijere to može biti tema razgovora, ali trenutno ne obraćam previše pozornosti na to. “

Hawksi su iskoristili dodatni izbor drafta koji su nabavili od Mavericksa da bi odabrali Cam Reddisha. Dok Young ove sezone igrao na All-Star razini, Dončić je u razgovoru za MVP nagradu.

“Želim donijeti prvenstvo, odnosno, više prvenstava, u grad Atlantu. Mislim da navijači i ovaj grad to zaslužuju. To je grad s kulturom, i oni zaslužuju prvenstvo sa Hawksima. To bi bilo sjajno. Za mene, kad bih to mogao učiniti, mislim da bi to bila prilično velika stvar u mojoj priči.”

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.