Butler otvoreno o najtežim suparnicima, LeBron na prvom mjestu

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Butler otvoreno o najtežim suparnicima, LeBron na prvom mjestu

Karlo Višak

Jimmy Butler konačno je na Floridi pronašao svoje mjesto pod suncem te se sjajno uklopio u momčad Miami Heata. Ekipa mu se nalazi na visokom trećem mjestu Istočne Konferencije te s omjerom 27-12 sigurno krstari prema još jednom doigravanju. K tome igra na visokoj razini na obje strane terena, a vremena pronalazi još i za pisanje članaka na The Players´Tribune, gdje je otkrio tko su mu najteži protivnici protiv kojih je igrao.

Listu tako predvodi zvijezda Los Angeles Lakersa te jedan od najboljih košarkaš današnjice, LeBron James.

“Kada govorimo o kombinaciji brzine i atleticizma u paru sa snagom te eksplozivnosti morate započeti s LeBronom. On je jedan od najdinamičnijih igrača kojeg je ova liga vidjela. Doslovno može biti elitan na bilo kojoj poziciji terena. To ga čini najgorim matchupom jer manje i brže igrače jednostavno nadjača, a oni veći ga, pak, ne mogu pratiti”, napisao je Butler.

I najnovija akvizicija Brooklyn Netsa, Kevin Durant, pronašao je posebno mjesto kod Butlera.

“S dva metra visine može te blokirati i zakucati preko tebe. Također, šutira preko tebe te ga nije briga jesi li mu u blizini. Protiv toga se ništa ne može napraviti”, kazao je o Durantu.

U probranom društvu Jimmy Bucketsa našli su se još Kyrie Irving, James Harden te Stephen Curry.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.