Kevin Durant i Kendrick Perkins imali debatu o najboljem igraču u povijesti Oklahome

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Kevin Durant i Kendrick Perkins imali debatu o najboljem igraču u povijesti Oklahome

Josip Ćorluka

Kevin Durant i bivši suigrač Kendrick Perkins suprotstavili su se na twitteru jedan drugome u četvrtak navečer. Perkins je Russela Westbrooka nazvao najvećim igračem u povijesti franšize Oklahoma City Thunder-a za promociju svog medijskog mjesta.

Perkins je branio svoju izjavu podsjećajući na Durantov rekord bez Westbrooka u doigravanju 2013. godine.

“Hej, Kevin je ostavio otvorena vrata, a Russ je jednostavno ušao. KD je izgubio u drugom krugu doigravanja bez Russ-a kad sam bio tamo. Pa što to znači?”

Durant i Oklahoma eliminirali su Memphis u pet utakmica bez Westbrooka, koji je imao ozljedu koljena. Durant je tada odgovorio na izjavu Perkinsa.

“Da i naš startni centar Kendrick Perkins prosječno je postizao nevjerojatnih 2 poena i 3 skoka tijekom te serije. Ipak, igrao si tvrdo šampionu.”

Perkins je odgovorio tako što je nazvao Duranta “slabićem” zbog potpisivanja s Warriorsima, na što je Durant napisao:

“Slabo je počinjati utakmicu na poziciji centra, i igrati važne minute bez ikakve produkcije. Trebao si raditi na svojim sposobnostima koliko i ja.”

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.