Pelinka i Lakersi produžili suradnju

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Pelinka i Lakersi produžili suradnju

Karlo Višak

Tvorac “novih i poboljšanih” Los Angeles Lakersa, Rob Pelinka, produžio je vjernost momčadi iz Kalifornije, prenose ESPN-ovi Adrian Wojnarowski i Ramona Shelburne.

Ekstenzija se odnosi na petogodišnji ugovor, koji je Pelinka potpisao u 2017. godini te je ujedno uz poziciju generalnog menadžera dobio promaknuće u potpredsjednika košarkaških poslova.

50-godišnjak je u klub došao za vrijeme Magic Johnsona, a upravo on je imao veliku ulogu u “gašenju požara” nakon odlaska predsjednika te vraćanja Lakersa u elitni dio NBA-a.

Također, zaslužan je i za dovođenje dvije velike zvijezde, LeBrona Jamesa i Anthony Davisa, koji su jedni od najzaslužnijih za prvo mjesto Zapadne Konferencije i omjer 31-7. Pod njegovom paskom u klub dovedeni su i trener momčadi, Frank Vogel te bitni igrači poput Danny Greena ili Dwighta Howarda.

“Naravno da sam sretan zbog njega. Očigledno je bio pod velikim pritiskom nakon što je preuzeo posao. Divim mu se što je pod takvim okolnostima bio predan poslu te donosio prave odluke. Nije okupio samo izuzetnu momčad već je izgradio pravu klupsku infrastrukturu, od medicinskog osoblja pa sve do trenerskog”, izjavio je Vogel nakon utakmice s Dallasom.

Pelinka tako nastavlja s izrazito uspješnom karijerom i u klupskim poslovima, nakon one prethodne, košarkaškog agenta.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.