ESPN: Howard zaslužio ugovor, Lakersi će ga garantirati

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

ESPN: Howard zaslužio ugovor, Lakersi će ga garantirati

Karlo Višak

Nekadašnji superstar NBA-a, Dwight Howard je prema više izvora iz lige zaslužio garantirani ugovor, prenosi ESPN-ov Dave McMenamin. Los Angeles Lakersi su tako zadovoljni predstavama samoprozvanog Supermana te će ga do kraja sezone potpisati na garantirani veteranski minimalac od 2,56 milijuna američkih dolara.

Podsjetimo, centar Lakersa minulog je ljeta pristao na negarantirani ugovor, koji vrijedi dan za dan. Prema takvom dogovoru, Howard je dnevno zarađivao 14 490 dolara te su ga se u Los Angelesu mogli riješit u bilo kojem trenutku ako ne bi zadovoljio svojim predstavama na, ali i izvan terena.

Dogodilo se upravo suprotno te je 34-godišnjak ugodno iznenadio svojim karakterom i solidno odrađivao minutažu nominalno drugog centra. Doveden da popuni roster nakon teške ozljede DeMarcusa Cousinsa, osmerostruki All-Star i trostruki obrambeni igrač godine, prosječno do sada u ovoj sezoni postiže 7,1 poen po susretu. Na terenu provede 19,5 minuta te za to vrijeme još hvata 6,8 skokova te upisuje 1,4 blokada.

Da se uistinu nalazi u dobrom ritmu potvrđuje i njegov povratak na nastup u zakucavanjima na predstojećem All-Star vikendu idućeg mjeseca. Povodom toga se i on kratko osvrnuo na vlastito putovanje u NBA-u.

“Ono što nas čini ljudima je mogućnost da prebrodimo teška vremena. Pri tome nam se ne smije slomiti karakter. Teško je prolaziti kroz to samo sa smiješkom na licu”, izjavio je Howard.

Lakersi se trenutno nalaze na prvom mjestu Zapadne Konferencije s omjerom 29-7.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.